Transformă masa de Crăciun într-un festin SĂNĂTOS cu Doctor ZECO

doctor_zeco_imagine_principala

Pentru că se apropie una dintre cele mai iubite sărbători ale anului care ne învăluie în magie și emoție, iată că treptat ies la iveală și tentațiile culinare. De cum, faimoasele Târguri de Crăciun și-au deschis porțile, preparatele specifice sezonului și dulciurile copilăriei au devenit un magnet pentru fiecare gurmand! Să nu mai vorbim de rețetele, lăsate moștenire din generație în generație și care deja sunt pe lista meniului de Crăciun! Deși, acest ritual al gustului din Decembrie este considerat o tradiție, totuși poate fi controlat și completat cu verdețuri sau fructe!

Untitled_design

Doctor ZECO – furnizorul tău oficial de SĂNĂTATE te ajută să consumi preparate și deserturi cu adevărat sănătoase, fără să mai existe pericolul infestării organismului cu pesticide sau alte substanțe toxice! Datorită produsului autentic, pe bază de zeolit ca și gospodină reușești să aduci diversitate meselor de Crăciun. Da, fructele și legumele de sezon reprezintă „colacul de salvare” atât pentru pofticioșii culinari, cât și pentru cei care au grijă la kilogramele în plus!

Celebrează momentele festive și cu porții de legume

Untitled_design_3_

Echipa Doctor ZECO consideră că ar fi indicat ca și de Crăciun, dar și în restul anului, să te simți confortabil la nivel digestiv! Mai ales, în această perioadă Sfântă, sațietatea nu trebuie să fie o regulă pentru tine! O bună practică în orice bucătărie reprezintă asezonarea preparatelor din carne cu diverse garnituri de legume (morcov, țelină, conopidă, sparanghel). Și cum substanțele cerate sunt de nelipsit de pe suprafața legumelor, ai la îndemână un produs ecologic.

Untitled_design_9__1

Unul dintre promotorii acestuia este Nicolae Hâncu, prof.univ. dr. și membru de onoare al Academiei Române care îl folosește cu succes împreună cu familia sa! Doctor ZECO – Zeolit pentru absorbția pesticidelor de pe fructe și legume te motivează să ai în vedere legumele din casă și să le incluzi în rețetele festive pentru un plus de culoare, aromă și sănătate! Spre exemplu, poți să le prepari pe aburi sau să le gătești în cuptor!

Untitled_design_5_

Înainte de a te apuca de treabă, lasă legumele în jur de 15 minute în apa cu zeolit pentru îndepărtarea pesticidelor. În perioada sărbătorilor, salatele fresh sunt o altă opțiune care te susțin să nu cazi în extreme atunci când te așezi în fața unui meniu irezistibil, cum numai de Crăciun ai parte! 

În general, este indicat să ai control asupra felurilor de mâncare și să mizezi pe cât posibil pe echilibru, iar Doctor ZECO este lângă tine pentru îndeplinirea acestui obiectiv!

În loc de desert, răsfață-te cu fructele sezonului

Untitled_design_7_

După ce ai gustat, puțin câte puțin din toate dulciurile, este momentul să o lași mai ușor cu prăjiturile, mai ales că te așteaptă Revelionul, un alt moment care deschide apetitul culinar!

Știai că te poți bucura de un desert sănătos și rapid de Crăciun, atunci când ai poftă de ceva ușor? Atunci când simți nevoia de o gustare la mijlocul zilei, îndreaptă-te spre un bol de fructe care îți reduce pofta de dulce!

De asemenea, pentru Crăciunul 2022 îți propunem o prăjitură care este fermecătoare prin aspectul și gustul său.

carrot_cake

Carrot Cake face parte din categoria deserturilor sănătoase în care morcovii sunt vedeta principală. Prăjitura cu blatul umed se poate personaliza cu merișoare sau cu coajă rasă de portocale pentru un iz acrișoar. Și iată cum, în scenă locul principal este ocupat de Doctor ZECO – Zeolit pentru absorbția pesticidelor de pe fructe și legume!

Untitled_design_2_

De acum, Crăciunul și Anul Nou sunt două evenimente pe care le poți asocia cu o alimentație sănătoasă care să îți ofere energia necesară pentru a te bucura de momentele petrecute în compania celor dragi! Este demn de realizat faptul că produsul Doctor ZECO este activat pentru a absorbi toxinele, metalele grele și radioactive!

× Cum te putem ajuta?