Cum să îți pregătești decorul de Halloween cu fructele și legumele din
bucătăria proprie

insta_poza_principala

Ce ar fi dacă anul acesta, abordezi Halloweenul într-un mod inedit?

Cei mici vor fi surprinși de creativitatea ta spontană, reflectată în decorul casei. În 2022, atmosfera căminului capătă o altă alură, mai sănătoasă și amuzantă pentru toți membrii familiei, implicați activ în procesul de realizare a chipurilor „fioroase”.

În seara de 31 octombrie, un moment plin de suspans în care spiritele prind viață prin costumația hazlie a copiilor, se trece la cioplirea dovleacului. Celebrul simbol al Halloweenului, trezește unele temeri în părinții îngrijorați de coaja tare, greu de sculptat. Dar această misiune este așteptată cu „sufletul la gură”, de cei mici nerăbdători să își creeze propriile personaje de speriat!

Pentru a elimina orice pericol, Doctor ZECO – furnizorul tău oficial de SĂNĂTATE are grijă ca și îndrăgita tradiție de Hallowen să fie respectată și în sânul familiei tale, indiferent de vârstă! Și iată cum, cu mic, cu mare se organizează vestita petrecere a toamnei!

Înlocuiește dovleacul cu fructele și legumele pe care obișnuiești să le consumi zilnic. Înainte de a da startul activității este recomandat să le decontaminezi cu Doctor ZECO – Zeolit pentru absorbția pesticidelor de pe fructe și legume.

Alege ardeiul gras pentru textura moale

ardei_poza_doctor_zeco

Cei mici pot să meșterească mult mai bine coaja ardeiului, care în câteva minute va avea o nouă înfățișare. Arată-i cum să îl sculpteze și lasă-l să aleagă mai multe soiuri pentru un plus de distracție. Acum, bucătăria familiei tale este învăluită în spiritul Halloweenului! Dacă sunt așezati pe un platou, ardeii pot fi consumați, mai târziu ca și aperitive!

Merele, fructele toamnei care urcă pe scenă în 31 Octombrie

mere_glazurate

Tocmai pentru că sunt o alternativă perfectă pentru dovleacul scorțos, merele pot fi manevrate, fără probleme de către micuții tăi. Optează pentru cele care au miezul moale și simplu de extras cu o linguriță.

Lasă-i să se joace și să creeze, după bunul plac, figuri vesele sau înfricoșătoare. Iar dacă tot le-am inclus în ritual, merele pot să fie și glazurate, deoarece sunt un desert tematic pentru seara palpitantă. Fii un părinte plin de surprize!

Roșiile, legumele ușor de decupat și de ornat

doctor_zeco_poza_rosie

Chiar dacă sunt mai mici decât merele, roșiile pot juca rolul unor accesorii decorative de Halloween. Încearcă să oferi un cadru familial în care fiecare membru se străduiește să își etaleze opera de artă. Nu uita! Îndepărtează cu Doctor ZECO, substanțele cerate existente pe suprafața roșiilor, pe care le poți decora cu o cremă de brânză.

Lista poate continua cu sursele de inspirație! Spre exemplu, preadolescenții sunt mai în forță și pot să decupeze cartofii, pepenele galben sau portocalele.

În spatele distracției din acest an, se regăsește grija pentru sănătatea celor dragi!

Doctor ZECO – Zeolit pentru absorbția pesticidelor de pe fructe și legume este actorul principal din ritualul de pregătire și întâmpinare a celor care pornesc la colindat din ușă în ușă de Halloween!

 

Ne dați, ori nu ne dați sănătate?

× Cum te putem ajuta?