Doctor ZECO este furnizorul tău oficial de SĂNĂTATE

doctor_zeco_poza_blog_2021
Chiar crezi că trăiești sănătos?

Crezi că este sănătos modul în care consumi fructele și legumele? Le prepari corect, pentru a nu te contamina? Pentru că atât fructele, cât și legumele, au ajuns să fie infestate cu diverse substanțe cu efecte devastatoare asupra organismului. Am ajuns să trăim într-o lume în care totul este infestat. Apa, aerul, mâncarea consumată – toate devin tot mai toxice din cauza substanțelor chimice cu care sunt tratate. Multă chimie… și natură puțină!

Decontaminezi fructele și legumele?

3_1

Sau doar le speli? Pentru că nu este suficient doar atât! Din nefericire, majoritatea soluțiilor de decontaminare utilizate sunt tot chimice. Cum ar fi, dacă am utiliza o soluție naturală care ar îndepărta toate chimicalele de pe fructe și legume? Ne-am asigura o viață mai sănătoasă nouă, părinților și copiilor noștri. Am câștiga o stare de spirit mai bună, o energie pozitivă, am deveni mai sănătoși și mai rezistenți la atacul multor boli. Am elimina chimia … și ne-am întări sănătatea!

Care este soluția ta de sănătate?!

Cum decontaminăm natural? Doctor ZECO – BIO absorbantul de pesticide de pe fructe și legume îți vine în ajutor! Acesta îndepărtează pesticidele, metalele grele, substanțele radioactive, bacteriile și soluțiile cerate de pe suprafața tuturor fructelor și legumelor prin dubla activare fizică, în urma spălării. Este un produs 100% natural. Fără acțiune chimică!

Cât este de sigur?

4

Acest produs este un mineral de origine vulcanică, extras din pământ românesc, fiind certificat de mai multe institute de cercetare și o universitate. Fiind un mineral de origine vulcanică cu proprietăți extraordinare, acesta este obținut prin activarea dublă a clinoptilolitului din zeolitul micronizat ultrafin. Astfel, Doctor ZECO ne ajută să avem legumele și fructele preferate mult mai sănătoase. Este un produs inovativ și certificat!

5

 Doctor ZECO – Bio absorbantul de pesticide de pe fructe și legume, românesc și 100% natural, este acum mai aproape de tine! Pune în coșul de cumpărături de la Mega Image și Dm Drogerie Markt România, flaconul tău de Românie pură!

 Alege Doctor ZECO, furnizorul tău oficial de SĂNĂTATE!

× Cum te putem ajuta?