Alege Doctor ZECO pentru murături fără pesticide!

doctor_zeco-_castraveti

Așa cum bunica și mama ta s-au pregătit temeinic pentru sezonul rece, acum este rândul tău să duci mai departe obiceiul! Pregătirea murăturilor este deja o tradiție transmisă din generație în generație ce reușește să aducă un plus de savoare preparatelor gătite în casă.

Odată cu venirea toamnei, gospodinele își fac lista de cumpărături și imediat trec la acțiune: conservarea legumelor și a fructelor pentru o iarnă bogată în arome. În această perioadă se dorește ca și cămara să fie aprovizionată cu borcane pline cu gemuri, compoturi, tocănițe sau murături asortate la borcan.

doctor_zeco_postare_blog_ex

În sezonul rece, faimoșii castraveți murați sau murăturile asortate la borcan rămân vedetele meselor delicioase în familie. Pentru cei departe de casă, un borcan de murături înseamnă amintiri prețioase pe care le retrăiesc instant doar printr-o singură mușcătură dintr-un castravete sau din conopida murată. Majoritatea gospodinelor caută fel de fel de idei noi pentru ca murăturile lor să fie și mai bune în comparație cu toamna trecută.

Acum este momentul potrivit să te îndrepți spre o rețetă inedită care contribuie la formarea unui stil de viață sănătos!

Ingredientul principal este Doctor ZECO – Bio absorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor.

Produsul inovativ pe bază de zeolit, transformă rețeta bunicii într-una cu adevărat sănătoasă și mai presus de toate, într-una în care nu există pesticide.

Acesta a fost și alegerea medicului nutriționist, Nicolae Hâncu care susține că “Doctor ZECO te ține departe de boli și mai ales îți oferă o longevitate sănătoasă! Contaminarea este extrem de nocivă, deși nu se vede, nu se simte, nu modifică aspectul produsului, dar în schimb acționează! “

doctor_zeco_medic_recomandare

Murăturile sunt indicate și în diverse diete, datorită faptului că sunt o sursă de minerale cu un număr redus de calorii. Totodată, acestea te ajută să ai parte de o digestie sănătoasă și contribuie la buna funcționare a organismului! Ei bine, legumele pot fi 100% sigure pentru tine și pentru cei dragi, dacă optezi să nu le mănânci infestate cu numeroase substanțe nocive.

Mai ai doar un singur pas înainte de a așeza legumele în borcan: să le lași 15 minute în apa cu Doctor ZECO care nu le modifică gustul și mirosul. Atunci ești de-a dreptul convinsă că nu consumi murături cu pesticide, mucegaiuri, toxine, metale grele și radioactive.

Așadar, întrebarea “Cum să pui murăturile”? are acum și un răspuns pe măsură: cu Doctor ZECO – Bio absorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor. 

Produsul se poate comanda online de pe site-ul: www.doctorzeco.ro sau îl poți lua direct din DM drogerie markt Romania.

240821859_3035621260053943_6077070057393277764_n
× Cum te putem ajuta?