Cum să îți menții sănătatea ficatului în concediu

doctor-eco-mananca-sanatos

Se spune că o dată pe an, ai nevoie de puțină relaxare, departe de casă și mai ales de rutina zilnică.

Vara este sezonul perfect pentru un concediu reușit în care să simți că îți “reîncarci bateriile”. Ține mine! Atunci când îți faci planul pentru vacanță să te gândești și la ce îi oferi organismului tău pe parcursul zilelor libere.

Concediul de vară este momentul potrivit pentru destindere, dar reprezintă și o tentație de a degusta fel de fel de preparate specifice zonei unde ești cazat. Ai grijă la calorii și include pe cât posibil în meniul tău, mâncăruri sănătoase. Indiferent că te afli la munte sau la mare, Doctor ZECO – furnizorul tău oficial de SĂNĂTATE știe cât de important este să ai o stare de bine atunci când “evadezi” din cotidian.

Ficatul este organul care are cel mai mult de suferit, în cazul în care nu îți stăpânești poftele nevinovate. Acesta ajută la eliminarea toxinelor, a bacteriilor din sânge și stimulează digestia. Este foarte important ca în concediu să ai parte de un regim alimentar, bogat în legume verzi, adevărate surse de fibre.

Iată cum poți să îți ajuți organismul să ardă mai repede grăsimile acumulate de-a lungul minivacanței de vară.

Sănătatea este o stare de armonie completă a corpului, minții și a spiritului (B.K.S Iyengar), iar de aceea, Doctor ZECO – Bio absorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor este alături de tine în sezonul estival, punctul culminant al anului în care dai startul la distracție.

Pasul 1: alege fructele pentru gustările dintre mese

fructe_doctor_zeco

Sub nici o formă nu este indicat, ca și într-un timp relativ scurt, să îți suprasoliciți ficatul cu preparate, greu de digerat. Obiceiurile alimentare trebuie să rămână sănătoase și atunci când ora mesei se schimbă. Pe lângă sticla cu apă, ochelarii de soare, cremele de protecție, mai pune în bagajul de mână și câteva fructe de sezon. Afinele, pepenele roșu sau nectarinele îți oferă o senzație de sațietate câteva ore în plus. În acest mod, îți păstrezi cheful și forța, eliminând rapid pofta de dulce sau sărat.

Sănătos înseamnă fără pesticide, iar Doctor ZECO – Bio absorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor ajută la eliminarea mucegaiurilor, toxinelor, metalelor grele și radioactive de pe suprafața acestora. Concediul de anul acesta poate fi exact așa cum ți l-ai imaginat, dacă consumi mai multe fructe de pădure, sărace în calorii sau porții fresh de grapefruits.

Pasul 2: legume la orice masă pentru o siluetă de invidiat

LEGUME_DOCTOR_ZECO_BLOG

Ce ar fi dacă asezonezi carnea sau peștele și cu o porție de legume la grătar? Ai parte de o farfurie delicioasă ce abundă în arome inconfundabile care au o valoare nutritivă superioară. De asemenea, în concediul de vară, salatele proaspete sunt de nelipsit de la orice masă. Spre exemplu, fasolea verde și morcovul crud, vedetele verii și a cinelor savuroase sunt cele care te mențin în formă și îți transmit un implus de energie pentru plimbările lungi. Dacă dorești să fii sigur de ceea ce consumi, prepară-ți singur o porție de crudități decontaminate cu Doctor ZECO, un produs inovativ și ecologic. Așadar, buna funcționare a ficatului depinde doar de tine!

Pasul 3: hidratează-te mereu chiar și înainte să îți fie sete

doctor-zeco-smoothieuri

Sub razele soarelui torid, organismul tău pierde foarte multe lichide. Mereu ești în căutarea unui loc cu umbră în care să te delectezi cu o băutură răcoritoare de sezon. Ai la îndemână ceaiurile cu gheață, sucurile naturale sau smoothie-urile, obținute din fructe sau legume fără imazalil – inamicul principal al sănătății tale.

Îmbunătățește-ți acum starea de sănătate cu Doctor ZECO- Bio absorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor, recomandat de către prof.univ.dr. Nicolae Hâncu care îl folosește cu drag alături de familia sa.

nicolae-hancu

Echipa Doctor ZECO te sfătuiește să îți planifici totul înainte de a pleca în vacanță, chiar și meniul.

Cu siguranță, nu îți dorești să te reîntorci din concediu mai obosit și cu câteva kilograme în plus. Încearcă să stai departe de tentațiile culinare și îndreptă-te spre alimente bune pentru ficat!

× Cum te putem ajuta?