Top cele mai contaminate fructe și legume din 2021

articolblognew

Vara este momentul perfect să deguști și să te bucuri din plin de savoarea fructelor și legumelor de sezon care au ajuns să impresioneze prima dată privirea și mai apoi, papilele gustative. Luciul perfect, nuanțele puternice și formele apetisante sunt cele care te conving că merită să le aduci acasă. La tot pasul vezi câte o tarabă cu alimente de sezon care emană de la câțiva metri, o doză de prospețime, iar pofta îți vine imediat.

Cele_7_fructe_infestate_cu_pesticide._4_

Începând de la cireșe, vișine, căpșuni, roșii, ardei sau dovlecei, toate dețin acel miros care te duce cu gândul la vacanță. Dincolo de aroma irezistibilă a fructelor sau legumelor de sezon, să știi că este esențial ca acestea să fie sănătoase și nu infestate cu pesticide sau alte substanțe nocive.

Spălarea cu apă nu este suficientă! Pentru a reuși să reziste transportului dintr-o țară în alta sau a timpului îndelungat, petrecut în lădițele din magazin, fructele și legumele sunt tratate cu chimicale. Din acest motiv, o simplă clătire sub jetul de apă, nu reușește să îndepărteze ceara.

Cele_7_fructe_infestate_cu_pesticide._5_

Acasă, le admiri din nou, le guști, închizi ochii și apoi începi să te gândești la cât de multe rețete sau deserturi poți să încerci.

Doctor ZECO – Bio absorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor te ajută să le consumi fără pesticide, mucegaiuri, toxine, metale grele și radioactive. Mai mult, acesta nu le modifică gustul și mirosul alimentelor și are un PH alcalin cuprins între 8.9 și 9.2.

Se pare că mulți producători chiar și din țară, aleg să își trateze culturile de fructe și legume cu diferiți fertilizatori ce grăbesc dezvoltarea, dar care în cele din urmă, afectează puternic organismul uman. În acest fel, fructele și legumele devin mult mai atractive și te conving că merită toți bani, deși sunt un adevărat pericol pentru sănătate.

3

Conform Agenției Americane pentru Protecția Mediului (EPA), pesticidele sunt utilizate pentru a controla toți dăunători: țânțari, căpușe, șoareci care sunt purtători de boli sau pentru a proteja cultura de bruieni. Zilnic, medicii recomandă consumul de fructe și legume, atât gătite, cât și crude, dar nu uita că, mai presus de toate, acestea trebuie decontaminate.

Doctor ZECO – Bio absorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor,aliatul tău în lupta cu pesticidele este prezent în bucătăria domnului Nicolae Hâncu, membru de Onoare al Academiei Române. Acum “alimentele sunt sănătoase și sigure, fără bacterii sau mucegaiuri! Contaminarea este extrem de nocivă, deși nu se vede, nu se simte, nu modifică aspectul produsului, dar în schimb, acționează!” precizează medicul nutriționist.

Te invităm să descoperi un clasament al fructelor și legumelor care sunt puternic afectate de pesticide în anul 2021. Acesta este realizat de către Grupului de Lucru pentru Mediu – Duzina Murdară (Dirty Dozen) din SUA.

Printre cele mai periculoase fructe se numără: căpșunii, nectarinele, merele, piersicile, perele, cireșele și strugurii.

1

 Pe de altă parte, există și legume care au un grad mărit de infestare: spanacul, țelina, roșiile, ardeiul și cartofii sunt cele la care este indicat să ai mare grijă în momentul în care dorești să le consumi.

Cele_7_fructe_infestate_cu_pesticide._1_

Doctor Zeco, furnizorul tău OFICIAL de sănătate te ajută să ai parte de un stil de viață sănătos, fără pesticide sau alte substanțe nocive. Mai mult, acest produs, 100% natural este certificat de către patru institute și o universitate!

Mănânci sănătos, rămâi sănătos cu Doctor Zeco!

 

Surse de inspirație:

https://ro.maisonjardin.net/6660224-fruits-and-vegetables-the-12-products-most-contaminated-by-pesticides-dirty-dozen-2021

× Cum te putem ajuta?