Nicolae Hâncu folosește cu succes Doctor Zeco-bioabsorbantul pentru
decontaminarea fructelor și legumelor

poza_blog_doctor_zeco

Unul dintre promotorii, produsului 100% natural, Doctor Zeco – bioabsorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor, susține faptul că pentru ca și alimentele să fie cu adevărat sănătoase trebuie să îndeplinească două condiții. Prima condiție este să nu fie contaminate, iar a doua să respecte termenul de valabilitate. Celebrul medic nutriționist trage un semnal de alarmă asupra infestării cu pesticide. Potrivit acestuia „Contaminarea este extrem de nocivă, deși nu se vede, nu se simte, nu modifică aspectul produsului, aceasta în schimb, acționează!”

Indiferent că obișnuiești să faci cumpărăturile din supermaketuri sau de la producătorii autohtoni (piețe agroalimentare) pericolul este la tot pasul, mai ales că este invizibil.

Siguranța alimentară este cea mai importantă

doctor_zeco_format_patrat

Fructele și legumele sunt baza unei diete echilibrate, iar dacă sunt consumate proaspete, ele sunt o adevărată sursă de vitamine care contribuie la întreținerea unui organism sănătos. Adeseori, pregătirea și păstrarea pentru consum nu sunt corecte și pe parcurs, apar efectele nedorite ale contaminării. Cea chimică cu pesticide este extrem de periculoasă, iar Prof.Univ.Dr. Nicolae Hâncu te sfătuiește ca și decontaminarea fructelor și legumelor să fie făcută atunci când produsele sunt aduse acasă.

În bucătăria familiei Hâncu, Doctor Zeco – bioabsorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor este folosit cu succes, pentru că “alimentele sunt sănătoase și sigure, fără bacterii sau mucegaiuri!”

Decontaminarea trebuie să fie un obicei sănătos

Se pare că alimentația românului nu urmează regulile unei alimentații sănătoase, fapt ce impulsionează apariția unor boli care afectează bunul mers al microorganismelor, existente la nivelul tubului digestiv. Mai mult, domnul doctor Nicolae Hâncu sublinează unul dintre principalele beneficii ale mineralului de origine vulcanică: “Acesta are acțiuni extrem de importante prin modificarea compoziției florei bacteriene. Te ține departe de boli și îți oferă o longevitate sănătoasă!”

Așadar, Doctor Zeco – bioabsorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor ajută la eliminarea pesticidelor, mucegaiurilor, toxinelor, metalelor grele și radioactive, existente pe suprafața alimentelor. Acesta absoarbe Imazaliul, inamicul sănătății!

doctor_zeco_poza

Doctor Zeco – bioabsorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor este un produs excepțional 

Această însușire atribuită bioabsorbantului pentru decontaminarea fructelor si legumelor – Doctor Zeco este oferită cu căldură de către nutriționistul român, Nicolae Hâncu care a devenit și emblema produsului. Președintele de Onoare al Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice încurajează consumul zilnic de fructe și legume, cât mai variate, dar de preferat fresh, însă și cele uscate sau congelate sunt incluse pe lista sa.

Nu numai că este un produs lansat recent pe piață,  Doctor Zeco – bioabsorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor este și 100% natural, fiind certificat de către patru institute: ITIM (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice și Moleculare), IBA (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare), ICCF (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutică), INSP (Institutul Național de Sănătate Publică) și o universitate: USAMV (Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca).

postare_INSTAGRAM

Mănânci sănătos, rămâi sănătos!  Doctor Zeco – bioabsorbantul pentru decontaminarea fructelor și legumelor este acel produs care te ține departe de boli și mai ales îți oferă o longevitate sănătoasă!”, lucru observat de către Nicolae Hâncu.

Comandă online produsul, ai grijă de alimentația ta și a familiei tale, iar mai apoi, promovează un stil de viață sănătos: www.doctorzeco.ro!

× Cum te putem ajuta?